TrøsteTønder

Vi har tre campingområder: Pitten, Easy og Silent

Vælg dit område, når du køber billet ved at skrive en mail til billet@troestetoender.dk

Ankomst og check in


Check ind med tilsendt billet ved indgangen til festivalpladsen. Her får du udleveret armbånd, som giver dig adgang til campingområder og mad, samt koncerter. Har du brug for at parkere i Hullet og efterfølgende en Shuttle On-demand aftales dette i check-in boden.

Parkering


Parkeringspladser ved festivalpladsen er forbeholdt produktion og musik - I kan parkere ved Brugsen i hullet, hvor der er en større ekstra parkeringsplads lige over for Flemmings Fisk.

(Ned af Barakvej, til venstre af Krakasvej og så til venstre lige 15m ned af bakken). Der er 1.3 km og vi kan hente jer i shuttle fra parkeringspladsen.Campingmuligheder


Pitten, Rågevej 7

Vil du være tæt på det hele, kunne kravle ind i dit telt uagtet din tilstand - så er det Pitten. Centralt placeret bag ved scene og madtelt er Pitten ideel for festaben.


Easy, Rågevej 9

Placeret lige op til festivalpladsen er Easy det nemme valg for dig, som godt lige vil ud, men dog stadig kunne følge med. Med Easy følger desuden hunden Gorm.


Silent, Gøgevej 1

Placeret hele 200 meter rundt om hjørnet garanterer Silent mest mulig nattefred - du skal dog regne med at bruge toiletfaciliteter på selve festivalpladsen.

Offentlig transport


Det tager faktisk kun halvanden time med s-tog og bus at komme til Kulhuse fra København. I skal på S-tog til Frederikssund og så med bus 316 retning Kulhuse. Rejseplanen siger, at I skal stå af ved Rosenbakken, hvorfra der er 500m til Festivalpladsen. Men hvis chaufføren vil stoppe ved det gamle holdested "den gamle købmand", så er der kun 200m.